Join our groove met Sublime!

Tijdens het werken aan ons merk NoMorePlastic, houden wij ervan om te luisteren naar muziek. Dit doen wij niet via Spotify, omdat we simpelweg zo’n brede smaak hebben dat we gewoon niet weten waar te beginnen. De lean-back ervaring die radio stations dan bieden is top! De muziek redacteuren die achter de playlists zitten, weten precies wat je wilt horen en hoe ze je kunnen blijven verrassen zodat je lange tijd blijft luisteren. 

Maar welk station pak je er dan uit? De keuze is qua Nederlands stations al reuze, maar met het internet en daarmee de wereld binnen handbereik, komen daar nog heel wat buitenlandse radio stations bij! Wat is dan onze favoriet? Dat is zonder twijfel Sublime! De non-stop muziekmix van Sublime is heel relaxed:  een mix van funk, soul en jazz. Het is alsof we in ons favoriete lunchroom of koffiezaakje aan het werk zijn, echt heerlijk. Bovendien brengen ze elk uur, op het halve uur, het “Nieuws van de vooruitgang”. 


Met het “Nieuws van de vooruitgang” brengt Sublime een stuk positief nieuws. Nieuws over innovatie, duurzaamheid, cultuur en maatschappelijke ontwikkelingen. En daar zit natuurlijk vaak nieuws bij dat ons bij NoMorePlastic erg aanspreekt. Zo is plastic een veel besproken onderwerp en maakt Sublime met het Nieuws van de vooruitgang inzichtelijk dat er steeds meer initiatieven zijn om de plastic problematiek aan te pakken!

Hieronder lees je een aantal artikelen terug die de afgelopen 6 maanden zijn verschenen:
Als je het ons vraagt is dit een top initiatief van Sublime om zo het nieuws aan te vliegen en is dit voor ons een extra bevestiging dat Sublime de juiste zender is om lekker op te zetten tijdens het werk aan NoMorePlastic!


 Wil je ook luisteren naar Sublime? Open dan de direct de player van Sublime -> Luister nu. 

 

Sublime