Verzendinformatie en retourneren

Wij versturen onze NoMorePlastic shoppers via brievenbus post, zodat de koerier altijd maar één keer hoeft te rijden om de tas bij jou te bezorgen! We zitten momenteel in onze start-up fase, dus hanteren wij 5 werkdagen om jouw favoriete shopper bij jou thuis te bezorgen. 

Wij hopen dat je tevreden bent over onze NoMorePlastic shoppers en deze met trots en plezier zult dragen. Ben jij niet helemaal tevreden? Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). Voeg het retour formulier toe aan het pakket, anders word je retour niet in behandeling genomen.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Wanneer je een artikel omruilt voor iets anders, sturen wij de ruilorder kosteloos naar je toe.
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.